Prometna nesreća; traže se svjedoci – očevici

U petak, 28. kolovoza oko 21.30 na području Trešnjevke, križanje Ozaljske, Okićke i Nehajske ulice, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali peugeot 307 i peugeot 407 zagrebačkih registracijskih oznaka. Prvim automobilom koji se kretao Ozaljskom u smjeru zapada upravljala je 26-godišnja žena.

U petak, 28. kolovoza oko 21.30 na području Trešnjevke, križanje Ozaljske, Okićke i Nehajske ulice, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali peugeot 307 i peugeot 407 zagrebačkih registracijskih oznaka. Prvim automobilom koji se kretao Ozaljskom u smjeru zapada upravljala je 26-godišnja žena. Dolaskom do semaforiziranog križanja sa Okićkom i Nehajskom ulicom ušla je u križanje i prednjim dijelom automobila naletjela na desnu bočnu stranu peugeota 407 kojim je upravljao 46-godišnji muškarac, a peugeot 407 zadržavao je ravni smjer kretanja iz Nehajske ulice u smjeru sjevera.

U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a zbog kontradiktornih izjava sudionika ove prometne nesreće molimo sve potencijalne svjedoke – očevice da se jave na brojeve telefona 6530 – 870 ili 92.


Stranica