Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama; traže se svjedoci - očevici

Jučer, 1. rujna u 8.15 na raskrižju Sarajevske i Ukrajinske ulice, Novi Zagreb, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vw golf i motocikl kawasaki; oba zagrebačkih registracijskih oznaka. VW golfom je upravljao 45-godišnji muškarac Sarajevskom cestom prema sjeveru. Na raskrižju s Ukrajinskom ulicom skretao je lijevo ali nije propustio vozila iz suprotnog smjera koja zadržavaju pravac kretanja i tu je na njegov stražnji bočni dio u kočenju naletio kawasaki prednjim desnim i bočnim dijelom.

Jučer, 1. rujna u 8.15 na raskrižju Sarajevske i Ukrajinske ulice, Novi Zagreb, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali vw golf i motocikl kawasaki; oba zagrebačkih registracijskih oznaka. VW golfom je upravljao 45-godišnji muškarac Sarajevskom cestom prema sjeveru. Na raskrižju s Ukrajinskom ulicom skretao je lijevo ali nije propustio vozila iz suprotnog smjera koja zadržavaju pravac kretanja i tu je na njegov stražnji bočni dio u kočenju naletio kawasaki prednjim desnim i bočnim dijelom. Vozač motocikla, 32-godišnji muškarac, ozlijeđen je teško, a suputnica (1983.) je ozlijeđena lakše. Liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Zbog utvrđivanja točnih okolnosti navedenog događaja, molimo potencijalne svjedoke – očevice da se jave na brojeve telefona 6530 – 870 ili 92.


Stranica