Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Jučer, 3. rujna u 12,30 sati na području Žerjavinca, Omladinska ulica, kod raskrižja s prilaznim kolnikom trafostanice Žerjavinec zbog neprilagođene brzine, 55-godišnja žena osobnim je automobilom marke Hyundai Pony, križevačkih registracijskih oznaka, skrenula ulijevo kako bi izbjegla nalet na neregistrirani traktor ispred nje kojim je

Jučer, 3. rujna u 12,30 sati na području Žerjavinca, Omladinska ulica, kod raskrižja s prilaznim kolnikom trafostanice Žerjavinec zbog neprilagođene brzine, 55-godišnja žena osobnim je automobilom marke Hyundai Pony, križevačkih registracijskih oznaka, skrenula ulijevo kako bi izbjegla nalet na neregistrirani traktor ispred nje kojim je upravljala 33-godišnja žena prije stjecanja prava na upravljanje. Hyundai je prednjim desnim dijelom naletio na zadnji lijevi dio traktora, pri čemu je putnica na traktoru 76-godišnja žena, koja je sjedila na drvenoj dasci između zadnjih blatobrana, pala na kolnik i zadobila ozljede od kojih je na mjestu preminula.

Traktor se, uslijed zanošenja, zaustavio na mekom terenu s istočne strane ulice, a tjelesne ozljede zadobila je vozačica traktora te joj je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava.


Stranica