Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim osobama

Jučer, 13. rujna oko 11,30 sati u mjestu Kravarsko, Velikogorička ulica, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobili opel corsa i voklswagen golf zagrebačkih registracijskih oznaka. Tridesetčetverogodišnji vozač opel corse upravljao je automobilom kolnikom Velikogoričke ceste u smjeru sjeveroistoka.

Jučer, 13. rujna oko 11,30 sati u mjestu Kravarsko, Velikogorička ulica, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobni automobili opel corsa i voklswagen golf zagrebačkih registracijskih oznaka.
 
Tridesetčetverogodišnji vozač opel corse upravljao je automobilom kolnikom Velikogoričke ceste u smjeru sjeveroistoka. Ulaskom u desni nepregledni zavoj oko 180 metara od kbr. 13, na mokrom i skliskom kolniku izgubio je nadzor nad vozilom i prešao u kočenju na suprotni dio kolnika. Tu je prednjim lijevim dijelom corse naletio na prednji lijevi dio golfa kojim je upravljao 25-godišnji muškarac.

Teške tjelesne ozljede zadobili su vozač corse (liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju) i putnica iz volkswagen golfa, 52-godišnja žena, dok je vozač golfa lakše ozlijeđen (liječnički zbrinuti u KBC Zagreb).


Stranica