Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

U nedjelju, 20. rujna oko 5 sati u Zagrebu, raskrižje Palmotićeva i Boškovićeve, 26-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem je alkohola (1,01 g/kg) ibez odgovarajuće važeće vozačke dozvole upravljao osobnim automobilom citroen C 3 zadarskih registracijskih oznaka srednjom trakom Palmotićeve ulicom u smjeru juga.

U nedjelju, 20. rujna oko 5 sati u Zagrebu, raskrižje Palmotićeva i Boškovićeve, 26-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem je alkohola (1,01 g/kg) ibez odgovarajuće važeće vozačke dozvole upravljao osobnim automobilom citroen C 3 zadarskih registracijskih oznaka srednjom trakom Palmotićeve ulicom u smjeru juga. Dolaskom do raskrižja s Boškovićevom ulicom ušao je u isto za vrijeme dok je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo. Na njegov lijevi bočni dio naletio je 48-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao audijem A 6 zagrebačkih registracijskih oznaka Boškovićevom ulicom u smjeru zapada, ušavši u raskrižje na zeleno svjetlo. Od siline naleta citroen je odbačen na metalne zaštitne stupiće i prometni znak na nogostupu jugozapadne strane ulice, te se prevrnuo na krov.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 27-godišnja putnica i 24-godišnji putnik kojima je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, dok je lakše ozlijeđenom vozaču Citroena i trećem 25-godišnjem putniku pomoć pružena u KBC Zagreb.


Stranica