Sajam mogućnosti

U sklopu preventivnih programa "ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO" Vijeće za prevenciju Grada Vrbovca i Policijska postaja Vrbovec organiziraju "Sajam mogućnosti", za 355 učenika sedmih razreda osnovnih škola s područja PP Vrbovec. Sajam će se održati 25.9.2009.god. u 11 sati na pomoćnom igralištu gradskog stadiona u Vrbovcu, Celine kbr.5.

U sklopu preventivnih programa "ZAJEDNO VIŠE MOŽEMO" Vijeće za prevenciju Grada Vrbovca i Policijska postaja Vrbovec organiziraju "Sajam mogućnosti", za 355 učenika sedmih razreda osnovnih škola s područja PP Vrbovec.
 
Sajam će se održati 25.9.2009.god. u 11 sati na pomoćnom igralištu gradskog stadiona u Vrbovcu, Celine kbr.5. Osnovna zamisao organiziranja i provedbe Sajma mogućnosti je predstavljanje športskih klubova, kulturnoumjetničkih društava i drugih udruga, koji bi, nudeći svoje sadržaje, uključivali što veći broj djece u izvannastavne aktivnosti. Tijekom Sajma održat će se nagradna igra "Pronađi me", u kojoj će tri najsretnija učenika biti nagrađeno besplatnim godišnjim članstvom u klubovima ili udrugama koje sami izaberu. Isto tako, na Sajmu će se održati i tri atletske utrke, a za pobjednike su osigurane vrijedne nagrade.

Tijekom programa predviđeno je i gostovanje bivšeg rukometnog reprezentativca Vlade Šole, koji će također biti uključen i u provođenje OA "Djeca prijatelji u prometu". Molimo vas da nas kao i do sada medijski popratite.


Stranica