Pokušaj razbojstva i zapaljenje osobnog automobila

U ponedjeljak, 28. rujna oko 14.25 sati na području Trešnjevke, Rujanska ulica, trojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem, pokušali izvršiti razbojstvo nad 47-godišnjim zaposlenikom financijske agencije i dvojicom zaštitara (1971., 1981.)

U ponedjeljak, 28. rujna oko 14.25 sati na području Trešnjevke, Rujanska ulica, trojica su nepoznatih maskiranih počinitelja uz prijetnju vatrenim oružjem, pokušali izvršiti razbojstvo nad 47-godišnjim zaposlenikom financijske agencije i dvojicom zaštitara (1971., 1981.) zaštitarske tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Dok je 47-godišnji zaposlenik agencije prema blindiranom vozilu nosio vreću s novcem dvojica su nepoznatih počinitelja, krenuli prema njemu. U tom trenutku jedan od zaštitara ugurao je 47-godišnjaka s novcem u tovarni prostor blindiranog vozila, nakon čega su se zaštitari i 47-godišnjak s vozilom udaljili. Primijetili su kako s mjesta događaja odlazi i osobni automobil BMW. Nekoliko minuta kasnije policijski službenici su na Savskom nasipu u Petrovaradinskoj naišli na zapaljeni BMW s nepripadajućim registracijskim oznakama.

Požar su ugasili policijski službenici i vatrogasci. Nitko nije ozlijeđen.


Stranica