Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom - traže se svjedoci - očevici

U utorak, 13. listopada oko 19 sati na području Sesveta, Lužan, smjer jug Zagrebačke ulice, došlo je do prometne nesreće nepoznatog vozača u osobnom automobilu nepoznate marke i 65-godišnjeg bicikliste. Nepoznati je vozač prednjim dijelom vozila naletio na stražni dio bicikla. Od udarca biciklist je pao u odvodni kanal a nepoznati vozač se bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće.

U utorak, 13. listopada oko 19 sati na području Sesveta, Lužan, smjer jug Zagrebačke ulice, došlo je do prometne nesreće nepoznatog vozača u osobnom automobilu nepoznate marke i 65-godišnjeg bicikliste. Nepoznati je vozač prednjim dijelom vozila naletio na stražni dio bicikla. Od udarca biciklist je pao u odvodni kanal a nepoznati vozač se bez zaustavljanja udaljio s mjesta nesreće. Biciklist je odvezen u KB Dubravu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Zbog utvrđivanja identiteta nepoznatog vozača, molimo sve eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 4570 020 ili 92.


Stranica