Krađa

Policijski službenici II. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim mladićem zbog osnovane sumnje da je 19. na 20. rujna počinio kazneno djelo krađe na štetu 19-godišnjaka. Osumnjičeni je navedenog datuma s parkirališta na Trgu Ivana Kukuljevića originalnim rezervnim ključem otključao i otuđio renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu oštećenog mladića. Originalni rezervni ključ osumnjičeni je otuđio prilikom prijašnjeg boravka kod oštećenog 19-godišnjaka, i odvezao se u smjeru Samobora, u Galgovo, gdje je automobil prodao. U utorak, 13. listopada policijski službenici su pronašli navedeni automobil.

Policijski službenici II. Policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim mladićem zbog osnovane sumnje da je 19. na 20. rujna počinio kazneno djelo krađe na štetu 19-godišnjaka.

Osumnjičeni je navedenog datuma s parkirališta na Trgu Ivana Kukuljevića originalnim rezervnim ključem  otključao i otuđio renault clio zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu oštećenog mladića. Originalni rezervni ključ osumnjičeni je otuđio  prilikom prijašnjeg boravka kod oštećenog 19-godišnjaka, i odvezao se u smjeru Samobora, u Galgovo, gdje je automobil prodao. U utorak, 13. listopada policijski službenici su pronašli navedeni automobil.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz posebno izvješće odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica