Prijetnja

Policijski službenici III. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 35-godišnje žene. Od 10. listopada osumnjičeni je više puta dolazio do adrese stanovanja oštećene kao i na njezino radno mjesto i verbalno joj prijetio smrću. Također joj je slao je i prijeteće SMS poruke. Jučer, 15. listopada oko 6,15 na tramvajskom okretištu u Krešićevoj ulici osumnjičeni je prišao oštećenoj i verbalno joj prijetio, te ju fizički napao. Daljnje napade spriječio je 45-godišnji muškarac.

Policijski službenici III. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu 35-godišnje žene.

Od 10. listopada osumnjičeni je više puta dolazio do adrese stanovanja oštećene kao i na njezino radno mjesto i verbalno joj prijetio  smrću. Također joj je slao je i prijeteće SMS poruke. Jučer, 15. listopada oko 6,15 na tramvajskom okretištu u Krešićevoj ulici osumnjičeni je prišao oštećenoj i verbalno joj prijetio, te ju fizički napao. Daljnje napade spriječio je 45-godišnji muškarac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica