Priopćenje za medije

Dana 20. listopada 2009. godine u 15,40 sati, u pratnji svog odvjetnika, u prostorije kriminalističke policije PU zagrebačke javio se Oliver Knezović rođen 1974. godine za kojim je na snazi međunarodna tjeralica za kaznena djela Ubojstvo i Pokušaj ubojstva iz članka 166. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine počinjena u Širokom Brijegu, BIH dana 04. listopada 2009. godine. Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva izvršena je provjera identiteta te vođen obavijesni razgovor tijekom kojeg uhićenik odbio iskazivati.

Dana 20. listopada 2009. godine u 15,40 sati, u pratnji svog odvjetnika, u prostorije kriminalističke policije PU zagrebačke javio se Oliver Knezović rođen 1974. godine za kojim je na snazi međunarodna tjeralica za kaznena djela Ubojstvo i Pokušaj ubojstva iz članka 166. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine počinjena u Širokom Brijegu, BIH dana 04. listopada 2009. godine.

Tijekom jučerašnjeg poslijepodneva izvršena je provjera identiteta te vođen obavijesni razgovor tijekom kojeg uhićenik odbio iskazivati.
Nakon što je noć proveo u Jedinci za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke uhićeni Oliver Knezović će biti ponovno doveden u prostorije kriminalističke policije, gdje se očekuje dolazak i policijskih službenika policije Kantona Zapadna Hercegovina.
Po završetku izvidnih i policijskih radnji Oliver Knezović bit će temeljem raspisane međunarodne tjeralice doveden pred istražnog suca Županijskog suda Grada Zagreba.


Stranica