Teške krađe

Policijski službenici Policijske postaje Dugo selo dovršili su kriminalističku obradu nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe na štetu 4 fizičke osobe. Osnovano se sumnja da je 19-godišnjak u razdoblju od 29. listopada 2008. do 2. kolovoza 2009. provalio u 10 obiteljskih kuća na području Dugog Sela. Iz četiri je otuđio novac, razni nakit, tehničku opremu, dok je u ostalih šest provalio ne otuđivši ništa.

Policijski službenici Policijske postaje Dugo selo dovršili su kriminalističku obradu nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela teške krađe na štetu 4 fizičke osobe.

Osnovano se sumnja da je 19-godišnjak u razdoblju od 29. listopada 2008. do 2. kolovoza 2009. provalio u 10 obiteljskih kuća na području Dugog Sela. Iz četiri je otuđio novac, razni nakit, tehničku opremu, dok je u ostalih šest provalio ne otuđivši ništa.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 11 tisuća kuna. Temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu izvršena je pretraga stana na području Dugog Sela kojeg koristi 19-godišnjak. Tada je pronađen dio otuđenih predmeta. Nad 19-godišnjakom je dovršeno kriminalističko istraživanje i slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Zagrebu.



Stranica