Krađe i teške krađe

Policijski službenici Policijske postaje Samobor dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe na štetu više poduzeća i ustanova. Osumnjičeni je u razdoblju od 16. do 17. listopada između 22 i 1 sat na području Samobora u Ulici Ivana Perkovca provalio u prostorije teniskog kluba. Iz njega je otuđio laptop, i novac u iznosu od 550 kuna. Nakon krađe se udaljio u nepoznatom smjeru.

Policijski službenici Policijske postaje Samobor dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krađe i teške krađe na štetu više poduzeća i ustanova.

Osumnjičeni je u razdoblju od 16. do 17. listopada između 22 i 1 sat na području Samobora u Ulici Ivana Perkovca provalio u prostorije teniskog kluba. Iz njega je otuđio laptop, i novac u iznosu od 550 kuna. Nakon krađe se udaljio u nepoznatom smjeru. Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da je osumnjičeni tijekom rujna i listopada 2009. na području Samobora provalio u 6 objekata (trgovine, Dom zdravlja, osnovna škola i ugostiteljski objekt). Iz prostorija navedenih objekata otuđio je predmete i novac u iznosu od 45 000 kuna. Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.  



Stranica