Teška tjelesna ozljeda na koncertu

U petak, 23. listopada, par minuta prije ponoći, nakon završetka koncerta u Areni i prilikom razilaska posjetitelja 28-godišnjak je teško ozlijedio 22-godišnjeg zaštitara.

U petak, 23. listopada, par minuta prije ponoći, nakon završetka koncerta u Areni i prilikom razilaska posjetitelja 28-godišnjak je teško ozlijedio 22-godišnjeg zaštitara.
Mladić koji je zaštitara teško ozlijedio bio je u alkoholiziranom stanju (1,91 g/kg) u društvu svoje trojice prijatelja starosti 29 i 27 godina.
Povod sukobu s dvojicom zaštitara starosti 22 godine bio je njegov prigovor na njihov način rada nakon čega ga je, kasnije lakše ozlijeđeni redar, upozorio na ponašanje.
Mladić je tada prvo udario tog redara od kojeg je upozoren a odmah potom i njegovog kolegu kojeg je pri tome teško ozlijedio.
Do dolaska policijskih službenika zadržali su ga drugi redari.
Obojica zaštitara vidljivo ozlijeđena vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena su u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je jedan teško, a drugi lakše ozlijeđen.
U policijsku je postaju doveden mladić koji se sukobio sa zaštitarima zajedno sa trojicom svojih prijatelja.
Alkoholizirani je mladić do otrježnjenja zadržan nakon čega će nad njim biti provedena prekršajna obrada i kriminalističko istraživanje, dok su ostala trojica puštena.


Stranica