Prijetnja

Policijski službenici 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje nad 17-godišnjakinjom. Zbog nesuglasica u vezi osumnjičeni je u razdoblju od 27. do 30. listopada 2009. 17-godišnjakinji putem mobitela slao prijeteće poruke smrću. Nakon prijavljenog događaja 19-godišnjak je doveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje a potom u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici 6. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje nad 17-godišnjakinjom.
Zbog nesuglasica u vezi osumnjičeni je u razdoblju od 27. do 30. listopada 2009. 17-godišnjakinji putem mobitela slao prijeteće poruke smrću. Nakon prijavljenog događaja 19-godišnjak je doveden u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje a potom u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica