Požar vozila u garaži /nadopuna Informacije za 2./3. studenoga/

U utorak, 3. studenoga oko 1.15 sati na području Susedgrada, Špansko, u zatvorenoj garaži stambene zgrade, na etaži -1 došlo je do požara. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj kroz prozor garaže otvorenim plamenom zapalio dva osobna automobila i inventar u garaži. U požaru su nagorjela oba osobna automobila, garaža i stan u suterenu zgrade, a plamen je zahvatio balkon na stanu u prizemlju zgrade te balkon na prvom katu i potkrovlju.

U utorak, 3. studenoga oko 1.15 sati na području Susedgrada, Špansko, u zatvorenoj garaži stambene zgrade, na etaži -1 došlo je do požara.

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj kroz prozor garaže otvorenim plamenom zapalio dva osobna automobila i inventar u garaži.

U požaru su nagorjela oba osobna automobila, garaža i stan u suterenu zgrade, a plamen je zahvatio balkon na stanu u prizemlju zgrade te balkon na prvom katu i potkrovlju.

Požar su ugasili vatrogasci, ali su prilikom gašenja požara zbog udisanja dima lakše ozlijeđeni 48-godišnji vlasnik garaže, njegova 47-godišnja supruga i njihova djeca (12 i 14 godi.).

Materijalna šteta iznosi oko 600 tisuća kuna.


Stranica