Prometna nesreća s teško ozlijeđenim motociklistom za koju tražimo svjedoke

U subotu, 14. studenoga 5 minuta nakon 21 sat na raskrižju Ulice grada Vukovara i HBZ-a dogodila se prometna nesreća u kojoj je 35-godišnji motociklist teško ozlijeđen, a za koju tražimo svjedoke.

U subotu, 14. studenoga 5 minuta nakon 21 sat na raskrižju Ulice grada Vukovara i HBZ-a dogodila se prometna nesreća u kojoj je 35-godišnji motociklist teško ozlijeđen.
Motociklist je pod utjecajem alkohola (1,38 g/kg) upravljao motociklom marke Honda bez istaknute registracijske oznake i kretao se kolnikom HBZ-a u traci za skretanje u lijevo.
Iako se nalazio u traci za skretanje on je na raskrižju s Ulicom grada Vukovara produžio ravno pri čemu je na njega naletio osobni automobil marke Jaguar zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 56-godišnjak.
Vozač Jaguara kretao se kolnikom Ulice grada Vukovara krajnjom desnom prometnom trakom prema istoku.
Od siline naleta motociklist je zajedno s motociklom pao na kolnik i teško se ozlijedio. Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju u Zagrebu.
Kako bi utvrditi točne okolnosti pod kojima se dogodila navedena prometna nesreća, te koja su svjetla u trenutku nesreće na semaforima bila upaljena, molimo sve eventualne svjedoke očevice da se s korisnim informacijama jave na 92 ili 6333-333.


Stranica