Prijetnja

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu bivše nevjenčane supruge. Osnovano se sumnja da je 51-godišnjak u ponedjeljak, 16. studenog ove godine oštećenoj poslao prijeteću SMS poruku koja je kod nje izazvala strah za vlastiti život. Osumnjičeni je, uz posebno izvješće, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje na štetu bivše nevjenčane supruge.

Osnovano se sumnja da je 51-godišnjak u ponedjeljak, 16. studenog ove godine oštećenoj poslao prijeteću  SMS poruku koja je kod nje izazvala strah za vlastiti život.

Osumnjičeni je, uz posebno izvješće, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. 



Stranica