Priopćenje

Dana 26. studenog 2009. godine u jutarnjim satima djelatnici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Ravnateljstva policije i Policijskih uprava PU zagrebačke i PU splitsko - dalmatinske u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu

Dana 26. studenog 2009. godine u jutarnjim satima djelatnici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta Ravnateljstva policije i Policijskih uprava PU zagrebačke i PU splitsko - dalmatinske u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Zagrebu, započeli su sa provođenjem kriminalističkog istraživanja u sklopu OA „NESKLAD“ kojom prilikom je privedeno ukupno 5 osoba, hrvatskih državljana sa šireg područja Zagreba i Splita.

Kriminalističko istraživanje se provodi u vezi određenih poslovnih događaja te sumnji na nepravilnosti u poslovanju javnog poduzeća Hrvatske autoceste d. o. o. Po završetku kriminalističkog istraživanja javnost ćemo pravovremeno izvijestiti o njegovim rezultatima.


Stranica