Teške krađe provaljivanjem

Slika PU_ZG/slike/mup/privodjenje.JPG

Policijski službenici PP Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je od kolovoza do studenog ove godine počinio tri kaznena djela teške krađe povaljivanjem, a jedno identično kazneno djelo u svibnju 2006. godine.


Foto: Ilustracija

Policijski službenici PP Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je od kolovoza do studenog ove godine počinio tri kaznena djela teške krađe povaljivanjem, a jedno identično kazneno djelo u svibnju 2006. godine. Jučer, 26. 11. oko 2 sata osumnjičeni je provalio u kafe bar na Trgu mladosti u Zaprešiću, ušao i iz blagajne otuđio novac. Kada je napuštao prostor, primijetili su ga policijski službenici i doveli u službene prostorije, gdje je krim. istraživanjem ustanovljeno da je sat i pol ranije isti osumnjičeni provalio u parfumeriju u Tržnoj ulici i otuđio razne vrste parfema i testera.

Također je 5. kolovoza ove godine oko 21.30 u Ulici bana Josipa Jelačića osumnjičeni provalio u priručno skladište trgovine iz Zaprešića i otuđio vreće s praznom ambalažom, dok je 18. svibnja 2006. godine osumnjičeni, s još jednom NN muškom osobom, provalio u stan na Trgu mladosti i otuđio nakit i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi oko 11 600 kuna, a kaznena prijava protiv osumnjičenog podnijeti će se redovnim putem.


Stranica