Nesretan slučaj sa smrtnom posljedicom

Dva sata prije ponoći, na području Črnomerca, na trojicu je muškaraca, od kojih su dvojica smrtno stradala, naletio vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin-Zagreb.

Dva sata prije ponoći, na području Črnomerca, na trojicu je muškaraca naletio vlak koji je prometovao na relaciji Varaždin-Zagreb.
Strojovođa vlaka je kod dijela pruge u blizini Gradišćanske ulice primijetio trojicu zagrljenih muškaraca kako prelaze preko sjevernog i kreću se u smjeru južnog kolosijeka.
Prema za sada prikupljenim i utvrđenim činjenicama vlak kojim je upravljao strojovođa kretao se južnim kolosijekom te je zbog toga, primijetivši muškarce koji su se kretali prema njegovom kolosijeku, dao duži zvučni signal upozorenja zagrljenim muškarcima koji su zastali i pogledali prema vlaku.
Kad im se vlak neposredno približio iz za sada neutvrđenog su se razloga nastavili kretati pri čemu je vlak naletio na njih.
Teško ozlijeđenom muškarcu starosti 56 godina liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.
Druga dvojica muškaraca za sada nepoznatog identiteta smrtno su stradala, jedan je preminuo na mjestu nesreće a drugi u bolnici gdje mu je zbog teških ozljeda pružana liječnička pomoć.
Od 22.10 do 2.15 sati željeznički promet na navedenoj dionici bio je obustavljen.


Stranica