Traže se svjedoci - očevici

U srijedu, 19. siječnja oko 12.05 sati u Domjanićevoj ulici ispred kbr. 4 došlo je do naleta nepoznatog automobila bijele boje nepoznatih registracijskih oznaka na pješakinju (1984.) koja se kretala nogostupom s istočne strane kolnika u smjeru sjevera. Nepoznato vozilo na kojem se nalazi natpis "Daily Fresh Caffe" kretalo se vožnjom unatrag iz dvorišta u smjeru zapada.

U srijedu, 19. siječnja oko 12.05 sati u Domjanićevoj ulici ispred kbr. 4 došlo je do naleta nepoznatog automobila bijele boje nepoznatih registracijskih oznaka na pješakinju (1984.) koja se kretala nogostupom s istočne strane kolnika u smjeru sjevera. Nepoznato vozilo na kojem se nalazi natpis "Daily Fresh Caffe" kretalo se vožnjom unatrag iz dvorišta u smjeru zapada. U opisanoj prometnoj nesreći pješakinja je lakše ozlijeđena i liječnička joj je pomoć pružena u KB Dubrava.
 
Molimo sve svjedoke - očevice opisane prometne nesreće da nam se sa svim korisnim saznanjima jave u I. postaju prometne policije na broj 6333-333 ili na broj 92.


Stranica