Prometna nesreća s teško i lakše ozlijeđenim osobama

U utorak, 16. veljače oko 12.55 sati na području Sesveta, u Dugoselskoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri osobna automobila. Jedna je osoba teško ozlijeđena, a četiri lakše.

U utorak, 16. veljače oko 12.55 sati na području Sesveta, u Dugoselskoj ulici došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala četiri osobna automobila. Jedna je osoba teško ozlijeđena, a četiri lakše. Osobnim automobilom marke Volkswagen LT zagrebačkih registracijskih oznaka upravljao je 58-godišnjak i kretao se kolnikom Dugoselske ulice u smjeru Dugog Sela.

Zbog neprilagođene brzine prednjim je dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Seat Toledo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji je u trenutku naleta bio zaustavljen na kolniku zbog vozila ispred. Od siline naleta seat se zarotirao i stražnjim dijelom naletio na vw golf zagrebačkih registracijskih oznaka koji je ispred njega bio zaustavljen zbog kvara, a potom je naletio na 32-godišnjeg vozača golfa koji je stajao uz rub kolnika. Od siline naleta 32-godišnjak je odbačen na meki teren kao i seat koji se zaustavio u niskom raslinju. Volkwagen LT koji je uzrokovao nesreću od siline naleta je odbačen na prometnu traku za suprotni smjer zbog čega se frontalno sudario s fiat puntom zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je u smjeru Sesveta upravljao 61-godišnjak. Od siline naleta oba vozila su odbačena na meki teren uz sjeverni rub kolnika.

U nesreći je teško ozlijeđen 33-godišnji putnik iz fiat punta, a liječnička mu je pomoć pružena u KB Dubrava. Vozačima vw LT-a, seat toleda, vw golfa i fiat punta liječnička je pomoć pružena u KB Dubrava i KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.


Stranica