Prometna nesreća s poginulom osobom - traže se svjedoci – očevici

U utorak, 16. siječnja u 18.30 sati u mjestu Veliko Čiče, hrvatska je državljanka (1989.) upravljala osobnim automobilom marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka Velikogoričkom ulicom u smjeru JI. Dolaskom do kbr. 5 prednjim je dijelom vozila naletjela na pješakinju (1930.) koja

U utorak, 16. siječnja u 18.30 sati u mjestu Veliko Čiče, hrvatska je državljanka (1989.) upravljala osobnim automobilom marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka Velikogoričkom ulicom u smjeru JI. Dolaskom do kbr. 5 prednjim je dijelom vozila naletjela na pješakinju (1930.) koja je navedeni kolnik neoprezno prelazila izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Od siline naleta pješakinja je pala na kolnik i teško se ozlijedila. Liječnička joj je pomoć pružena u KBC-u Rebro. Teško ozlijeđena pješakinja od zadobivenih ozljeda preminula je sinoć u 22.20 sati.

Molimo sve eventualne svjedoke – očevice opisane prometne nesreće da se s korisnim informacijama jave u PP Velika Gorica na broj 6221-144 ili na 92.


Stranica