Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom

Slika PU_ZG/slike/mup/prometna.JPG

Jučer, 24. veljače ok 14 sati na autocesti A3 dogodila se prometna nesreća, u kojoj je teško ozlijeđena 32-godišnja žena.

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. veljače ok 14 sati na autocesti A3 dogodila se prometna nesreća, u kojoj je teško ozlijeđena 32-godišnja žena.

Na 5 700. metru navedene autoceste upravljala je renault meganom osječkih registracijskih oznaka u smjeru sjeverozapada.  Skrenula je izvan lijevog ruba kolnika i naletjela na središnju metalnu ogradu. Od nje se odbila i prešla na suprotnu stranu kolnika i vozilom udarila metalnu zaštitnu ogradu na sjeveroistočnoj strani.

Izašla je iz vozila i pješke krenula u smjeru zapada, gdje je na nju u kočenju naletio peguot 206 zagrebačkih registracijskih oznaka (upravljao 30-godišnji muškarac). 32-godišnjakinja je pala na kolnik i vozač peugeota joj je pomogao da se vrati do vlastitog vozila kojeg je stavila u pogon i ponovo krenula u smjeru zapada. Megane je opet naletio na desnu bočnu stranu teretnog automobila iveco magirus slovenskih registracijskih oznaka (upravljao 28-godišnji muškarac) koji ju odbacuje prema zaustavnoj traci.

Vozačica je po  drugi put napustila svoje vozilo  i pješice krenula u smjeru zapada i ponovo naletjela na teretni automobil. Ovaj put na man đakovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji muškarac. Vozačica renault meganea pada na kolnik i ostaje ležati.

Liječnička joj je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica, gdje su utvrđene teške tjelesne ozljede.



Stranica