Razbojstva

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je u prosincu prošle i veljači ove godine počinio dva razbojništva na štetu 41-godišnje vlasnice trgovine na Resničkom putu.

Policijski službenici III. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je u prosincu prošle i veljači ove godine počinio dva razbojništva na štetu  41-godišnje vlasnice trgovine na Resničkom putu.

Prvo razbojništvo počinio je osmog prosinca prošle godine oko 16 sati kada, je maskiran i naoružan nožem,, ušao u trgovinu i otuđio oko 3800 kuna.

Drugo razbojništvo na istoj lokaciji počinio je petog veljače oko 15 sati, ponovo maskiran i naoružan nožem. Od vlasnice trgovine otuđio je novac i mobilne telefone  u vrijednosti oko 4300 kuna.

Dio otuđenih stvari je vraćeno vlasnici trgovine. Pretraženi su stan i druge prostorije koje osumnjičeni koristi i pronađeni su predmeti otuđeni u navedenom razbojništvu, a nakon dovršenog istraživanja osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica