Razbojstva

Policijski su službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističku obradu nad 31-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je tijekom veljače ove godine na štetu 12-godišnjeg djeteta počinio tri kaznena razbojstva s ukupnom materijalnom štetom od oko 1500 kuna. Osumnjičeni je na Trgu Ivana Kukuljevića zaustavio dijete na putu kući, pretražio mu džepove i

Policijski su službenici II. policijske postaje Zagreb dovršili kriminalističku obradu nad 31-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je tijekom veljače ove godine na štetu 12-godišnjeg djeteta počinio tri kaznena razbojstva s ukupnom materijalnom štetom od oko 1500 kuna.

Osumnjičeni je na Trgu Ivana Kukuljevića zaustavio dijete na putu kući, pretražio mu džepove i otuđio desetak kuna. nekoliko dana kasnije, 27. veljače, osumnjičeni je ponovo susreo oštećenog i zaprijetio mu smrću ako mu ne donese veći novčani iznos. Dijete ga je, u strahu za život, poslušao i predao mu novčanicu od 100 €, ali je osumnjičeni prijetnje ponovio i tražio još novaca.

U nedjelju, 28. veljače dijete mu je, u strahu, ponovo predalo novčanicu od 100 €. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica