Na Peščenici pronađen otuđeni opel kadett

U četvrtak, 11. ožujka oko 16.20 sati na području Peščenice, Petruševac, policijski službenici su sustigli dvojicu 20-godišnjaka koji su upravljali otuđenim osobnim automobilom opel kadettom krapinskih registracijskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjaka. Naime, službenici su tijekom redovite ophodnje u Radničkoj cesti kod raskrižja s ulicom Kozari putevi uočili otuđeni opel. Pokušali su zaustaviti vozilo, no dvojica 20-godišnjaka počinju automobilom bježati.

U četvrtak, 11. ožujka oko 16.20 sati na području Peščenice, Petruševac, policijski službenici su sustigli dvojicu 20-godišnjaka koji su upravljali otuđenim osobnim automobilom opel kadettom krapinskih registracijskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjaka.

Naime, službenici su tijekom redovite ophodnje u Radničkoj cesti kod raskrižja s ulicom Kozari putevi uočili otuđeni opel. Pokušali su zaustaviti vozilo, no dvojica 20-godišnjaka počinju automobilom bježati. U bijegu je vozač opela skrivio prometnu nesreću, ali ga to nije omelo u daljnjem bijegu. Vozač opela se kretao prema Domovinskom mostu, oglušujući se na zvučne i svjetlosne signale službenog policijskog vozila.
 
Zbog visokog snijega u mjestu Petruševac, opel se zaustavio. Službenici su prišli vozilu, no 20-godišnjaci su se oglušili na zapovijed da izađu iz vozila. Nad njima su uporabljena sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje). Službenim policijskim vozilom odvezeni su u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Navedeni opel je otuđen 10. ožujka u IV. Kozari putu.


Stranica