Zloporaba opojnih droga

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Republike Hrvatske zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih drog

Policijski službenici VI. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim državljaninom Republike Hrvatske zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga.

Naime, 26. ožujka oko 21.45 sati u kafe baru na Barčevom trgu policijski službenici provodili su raciju te su zatekli i legitimirali osumnjičenog koji je u spomenutom kafiću radio kao konobar. Prilikom legitimiranja on je iz pregače dragovoljno izručio plastičnu vrećicu, u kojoj se nalazilo 45 komada tableta metamfetamina. Količina pronađene droge nedvojbeno ukazuje da je bila namijenjena za preprodaju na ilegalnom zagrebačkom narko tržištu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.



Stranica