Razbojstva

Slika PU_ZG/slike/mup/uhicenik04.jpg

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio šest kaznenih djela – pet razbojstava, od kojih je jedno zajedno s jednim NN počiniteljem, a jedno je razbojstvo u pokušaju. Počinio je razbojstva u jednom kiosku (20. i 22. ožujka u Ulici Majke Terezije u Zagrebu). Pokušaj razbojstva u kiosku dogodio se 8. ožujka u Aleji pomoraca. Dva puta počinio je razbojstvo u kladionici u Zvonimirovoj ulici u Velikoj Gorici, a jedno je počinio u pekari u Zagrebačkoj ulici, također Velika Gorica.


Foto: Ilustracija

Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio šest kaznenih djela – pet razbojstava, od kojih je jedno zajedno s jednim NN počiniteljem, a jedno je razbojstvo u pokušaju. Počinio je razbojstva u jednom kiosku (20. i 22. ožujka u Ulici Majke Terezije u Zagrebu).

Pokušaj razbojstva u kiosku dogodio se 8. ožujka u Aleji pomoraca. Dva puta počinio je razbojstvo u kladionici u Zvonimirovoj ulici u Velikoj Gorici, a jedno je počinio u pekari u Zagrebačkoj ulici, također Velika Gorica. Osumnjičeni bi nemaskiran dolazio do kioska i pekare, prijetio plastičnim pištoljem i otuđivao novac. U slučaju razbojstava u kladionici, osumnjičeni je jednom bio maskiran kapom s prorezima za oči, a jednom maramom preko lica.
 
Ukupna materijalna šteta iznosi oko 18 600 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica