Teške krađe provaljivanjem

Slika PU_ZG/slike/mup/privodjenje.JPG

Policijski službenici I. policijske postaje u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio 44 kaznena djela teških krađa i teških krađa provaljivanjem na području Centra, Črnomerca i Susedgrada. Navedena kaznena djela počinio je od 7. veljače 2008. do 30. 3. ove godine.


Foto: PU zagrebačka

Policijski službenici I. policijske postaje u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim muškarcem zbog osnovane sumnje da je počinio 44 kaznena djela teških krađa i teških krađa provaljivanjem na području Centra, Črnomerca i Susedgrada.
 
Navedena kaznena djela počinio je od 7. veljače 2008. do 30. 3. ove godine. Osumnjičeni bi čekao u blizini parkirališta, provjeravao automobile i da li su u automobilima ostavljeni vidljivi predmeti pa, u većini slučajeva, keramičkim dijelom automobilske svjećice razbijao stakla i provaljivao u automobile. Otuđivao je predmete nadohvat ruke poput novčanika, mobilnih telefona ili torbica. Mobilne telefone i slične uređaje zadržavao je i kasnije ih prodavao na sajmu, a ostalo je bacao u smeće.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 105 000 kuna. Protiv osumnjičenog podignuta je kaznena prijava redovnim putem.


Stranica