Prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama na prometnom čvoru Jankomir

Jučer, 15. travnja oko 22 sata, volvo V70 (zagrebačkih registracijskih oznaka, upravljao 41-godišnji muškarac) je zbog neprilagođene brzine naletio na stražnji dio volkswagen pola (zagrebačkih registracijskih oznaka, upravljao 23-godišnjak) na prometnom čvoru Jankomir. Polo je stražnjim dijelom udario u zaštitnu ogradu, a volvo je probio zaštitnu ogradu na zapadnoj strani kolnika i sletio na meki teren.

Jučer, 15. travnja oko 22 sata, volvo V70 (zagrebačkih registracija, upravljao 41-godišnji muškarac) je zbog neprilagođene brzine naletio na stražnji dio volkswagen pola (zagrebačke registracije, upravljao 23-godišnjak) na prometnom čvoru Jankomir. Polo je stražnjim dijelom udario u zaštitnu ogradu, a volvo je probio zaštitnu ogradu na zapadnoj strani kolnika i sletio na meki teren. Treći automobil, mercedes E280 (zagrebačkih registracija, upravljao 52-godišnjak), je izbjegavao prije spomenuta dva automobila i skrenuo vozilom u lijevo, zanio se i naletio na zaštitnu ogradu. Vozač vw pola je teško ozlijeđen i liječnička mu je pomoć pružena u KB Sestara milosrdnica. Vozači volva i mercedesa lakše su ozlijeđeni i liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju i KB Merkur.

Zbog ove nesreće od 22,15 do 1,50 promet zapadnim kolnikom čvora Jankomir bio je zaustavljen. Zbog kontradiktornih izjava samih sudionika ove nesreće molimo sve potencijalne svjedoke – očevice da nam se jave na telefone 6530 – 870 ili 92.


Stranica