Teška tjelesna ozljeda

Policijski službenici iz Sesveta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je teško ozlijedio 49-godišnjaka.

Policijski službenici iz Sesveta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom  zbog osnovane sumnje da je teško ozlijedio 49-godišnjaka.
U petak, 23. travnja , sat vremena prije ponoći građanin je dojavio na 92 da se dva muškarca tuku odnosno da jedan leži na podu dok ga drugi udara.
Na raskrižju ulica Feštinec i Kraljski odvojak policijski službenici zatekli su muškarca koji je vidljivo ozlijeđen ležao pokraj Opel Astre na kojoj je bilo razbijeno zadnje staklo.
Utvrđeno je da je ozlijeđen 49-godišnjak, te da mu je ozlijede nanio, u tom trenutku, nepoznati muškarac.
Prikupljenim obavijestima došlo se do mogućeg počinitelja starosti 36 godina, kojeg su policijski službenici pronašli na kućnoj adresi na području Sesveta u vidno alkoholiziranom stanju i vidljivim ozljedama zbog čega je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
Test na alkohol pokazao je koncentraciju alkohola od 1,31 g/kg u njegovom organizmu.
Ozlijeđeni 49-godišnjak odvezen je u Kliničku bolnicu Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđena je osnovana sumnja da je 36-godišnjak počinitelj ovog kaznenog djela.
Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica