Priopćenje - SAJAM MOGUĆNOSTI

U petak, 30. travnja 2010. godine od 10 do 13 sati na RŠC Jarun održat će se Sajam mogućnosti. Očekuje se dolazak preko 1.500 učenika 4. razreda osnovnih škola s područja II. i VIII. PP te dijela VI. PP (Brezovica, Horvati i Lučko). Sajam organizira Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Gradom Zagrebom.

U petak, 30. travnja 2010. godine od 10 do 13 sati na RŠC Jarun održat će se Sajam mogućnosti. Očekuje se dolazak preko 1.500 učenika 4. razreda osnovnih škola s područja II. i VIII. PP te dijela VI. PP (Brezovica, Horvati i Lučko). Sajam organizira Policijska uprava zagrebačka u suradnji s Gradom Zagrebom. Osnovna zamisao organiziranja i provedbe Sajma mogućnosti je predstavljanje športskih klubova, kulturno umjetničkih društava i drugih udruga, koji bi, nudeći svoje sadržaje, uključivali što veći broj djece u izvannastavne aktivnosti. Tijekom Sajma održat će se atletske utrke za učenice i učenike, a pobjednicima su osigurane vrijedne nagrade.
 
U slučaju možebitnih nejasnoća i dodatnih upita osoba za kontakt je policijski službenik g. Mihaljević Drago, tel. 6122-826. Nadamo se da ćete nas i ovog puta pratiti u našim akcijama.


Stranica