Pronalazak mrtvog novorođenčeta u Sesvetama

U nedjelju, 9. svibnja oko 9.55 sati na području Sesveta, Đurkovići, u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjaka policijski su službenici pronašli mrtvo novorođenče. Obavljenim očevidom i prikupljenim informacijama doznalo se da je 22-godišnja kćer vlasnika kuće rodila muško dijete. Kako je u bolnicu došla bez djeteta liječnici su o svemu izvijestili policiju nakon čega su policijski službenici otišli na adresu stanovanja 22-godišnjakinje

U nedjelju, 9. svibnja oko 9.55 sati na području Sesveta, Đurkovići, u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjaka policijski su službenici pronašli mrtvo novorođenče. Obavljenim očevidom i prikupljenim informacijama doznalo se da je 22-godišnja kćer vlasnika kuće rodila muško dijete. Kako je u bolnicu došla bez djeteta liječnici su o svemu izvijestili policiju nakon čega su policijski službenici otišli na adresu stanovanja 22-godišnjakinje. U dvorištu kuće pronašli mrtvo novorođenče.

Tijelo je odvezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu gdje će se obaviti obdukcija kojom se treba utvrditi da li je dijete rođeno živo ili mrtvo. Provode se policijski izvidi.


Stranica