Požari kontejnera, trafostanice i objekta brze prehrane

Požar kontejnera Jučer, 29. svibnja oko 3,55 na Prisavlju, Trnje izbio je požar kontejnera u vlasništvu poduzeća iz Zagreba. Očevidom je utvrđeno je da je nepoznati počinitelj stavio gumu uz stjenku kontejnera i zapalio ju. Požar se proširio na unutrašnjost te je došlo do izgaranja gotovo svih gorivih dijelova. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, ozlijeđenih nije bilo, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Požar kontejnera
Jučer,  29. svibnja oko 3,55 na Prisavlju, Trnje izbio je požar kontejnera u vlasništvu poduzeća iz Zagreba. Očevidom je utvrđeno je da je nepoznati počinitelj stavio gumu uz stjenku kontejnera i zapalio ju. Požar se proširio na unutrašnjost te je došlo do izgaranja gotovo svih gorivih dijelova. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, ozlijeđenih nije bilo, a materijalna šteta još nije utvrđena. 
 
Požar trafostanice
Jučer, 29. svibnja oko 11,40 sati u Petrinama na Trešnjevci izbio je požar na  trafostanici (vlasništvo javnog poduzeća iz Zagreba). Očevidom je utvrđeno da je unutar razvodnog ormara zbog opterećenja došlo do zagrijavanja vodova i zapaljenja izolacije na vodovima. Vatra se proširila na tri vodna polja kao i na ormarić sa pomoćnim strujnim krugovima niskonaponskog razvoda. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba, ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijalna šteta iznosi oko 50 000 kuna. 

Požar objekta brze prehrane
Jučer,  29. svibnja oko 12,30 sati na Trešnjevačkom trgu izbio je požar na objektu brze prehrane zbog zapaljenja  masnoće u peći za pečenje pilića. Vatra se  proširila na unutrašnjost objekta, instalacije i krov. Požar su ugasli vatrogasci Grada Zagreba, ozlijeđenih nije bilo, a za oko 65 000 kuna oštećeni su 67- i 44-godišnji muškarac.



Stranica