Teška tjelesna ozljeda i uporaba sredstava prisile

Jučer, 29. svibnja oko 2 sata ispred caffe bara u Stupničkoobreškoj ulici na Gornjem Stupniku trojica su nepoznatih muškaraca 29-godišnjaku tjelesnom snagom nanijeli teške tjelesne ozljede. Nakon događaja, teško ozlijeđeni je sjeo u svoje vozilo te su ga oko 3 sata zaustavili policijski službenici prometne policije tijekom redovite kontrole vozača i vozila.

Jučer, 29. svibnja oko 2 sata ispred caffe bara u Stupničkoobreškoj ulici na Gornjem Stupniku trojica su nepoznatih muškaraca 29-godišnjaku tjelesnom snagom nanijeli teške tjelesne ozljede. Nakon događaja, teško ozlijeđeni je sjeo u svoje vozilo te su ga oko 3 sata zaustavili  policijski službenici prometne policije tijekom  redovite kontrole vozača i vozila. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2,11 g/kg, a kako je 29-godišnjak imao vidljive ozljede, nakon što je doveden  u službene prostorije, pružena mu je liječnička  pomoć u Stacionaru hitne medicinske pomoći u Henizelovoj. Tijekom vožnje prema Stacionaru 29-godišnjak je prijetio samoozljeđivanjem pa ga je policijski službenik preventivno vezao sredstvima za vezivanje.
Po preporuci liječnika u Stacionaru hitne medicinske pomoći 29-godišnjak je prevezen na daljnji liječnički pregled u Kliniku za traumatologiju, a potom u KB Dubrava, gdje je od strane dežurnog liječnika utvrđeno da je  teško ozlijeđen.
Oko 5,50 sati dok je vođen na pregled u KB Dubrava, 29-godišnjak se pokušao samoozlijediti zaletivši se prema zidu no u tome su ga spriječili policijski službenici koji su ga svladali tjelesnom snagom i ponovno vezali sredstvima za vezivanje.

 


 



Stranica