Pokušaj samoubojstva na željezničkom mostu na Trešnjevci

Jučer, 1. lipnja oko 19 sati 49-godišnjak se popeo na željeznički most preko Save na Trešnjevci s namjerom da se baci u rijeku. U isto vrijeme građanin je dojavio da je uočio nepoznatu osobu na mostu. Policijski su službenici došli na mjesto događaja i s muškarcem pokušali komunicirati, ali ovaj nije odgovarao. Oko 20 sati u Savu je spušten čamac s vatrogascima te su na mjesto događaja stigli službeni pregovarač i pripadnici ATJ Lučko. Zahvaljujući pribranosti i brzoj reakciji pripadnika ATJ Lučko dvadeset minuta do 21 sat muškarac je spriječen u namjeri da skoči i spušten s mosta. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC Rebro gdje je utvrđeno da nije ozlijeđen. Prilikom hospitalizacije nepoznatom je muškarcu utvrđen identitet.

Jučer, 1. lipnja oko 19 sati 49-godišnjak se popeo na željeznički most preko Save na Trešnjevci s namjerom da se baci u rijeku.

U isto vrijeme građanin je dojavio da je uočio nepoznatu osobu na mostu. Policijski su službenici došli na mjesto događaja i s muškarcem pokušali komunicirati, ali ovaj nije odgovarao. Oko 20 sati u Savu je spušten čamac s vatrogascima te su na mjesto događaja stigli službeni  pregovarač i pripadnici ATJ Lučko. Zahvaljujući pribranosti i brzoj reakciji pripadnika ATJ Lučko dvadeset minuta do 21 sat muškarac je spriječen u namjeri da skoči i spušten s mosta. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC Rebro gdje je utvrđeno da nije ozlijeđen. Prilikom hospitalizacije nepoznatom je muškarcu utvrđen identitet.  



Stranica