Prometna nesreća u Buerovoj ulici s teško i lakše ozlijeđenim osobama

U četvrtak, 3. lipnja oko 4 sata na raskrižju Bauerove i Martićeve došlo je do prometne nesreće. Dvadesetjednogodišnjak je pod utjecajem alkohola (1.59g/kg) Bauerovom u smjeru sjevera upravljao osobnim automobilom opel corsa zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozilom je na crveno ušao u navedeno raskrižje, a na njegovu bočnu lijevu stranu osobnim je automobilom renault grand scenic upravljajući Martićevom u smjeru istoka naletio 54-godišnjak. Od udarca opel corsa je sletjela na nogostup, a potom je udarila o stup semafora i prometni znak. Stražnjim dijelom vozila corsa je naletjela na bočnu stranu renaulta clija koji je bio parkiran u Bauerovoj ulici. Potom se corsa nastavila kretati i udarila u stakleni izlog trgovine. Iz corse je tada kroz stražnje staklo vozila ispala 20-godišnja putnica. Od udarca renault clio je odbačen u škodu feliciju, koja je bila također parkirana na parkiralištu. Renault grand scenic se od siline udarca nastavio kretati, udarivši o zid kuće u Bauerovoj i VW polo.

U četvrtak, 3. lipnja oko 4 sata na raskrižju Bauerove i Martićeve došlo je do prometne nesreće. Dvadesetjednogodišnjak je pod utjecajem alkohola (1.59g/kg) Bauerovom u smjeru sjevera upravljao osobnim automobilom opel corsa zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozilom je na crveno ušao u navedeno raskrižje, a na njegovu bočnu lijevu stranu osobnim je automobilom renault grand scenic upravljajući Martićevom u smjeru istoka naletio 54-godišnjak. Od udarca opel corsa je sletjela na nogostup, a potom je udarila o stup semafora  i prometni znak. Stražnjim dijelom vozila corsa je naletjela na bočnu stranu renaulta clija koji je bio parkiran u Bauerovoj ulici. Potom se corsa nastavila kretati i udarila u stakleni izlog trgovine. Iz corse je tada kroz stražnje staklo vozila ispala 20-godišnja putnica. Od udarca renault clio je odbačen u škodu feliciju, koja je bila također parkirana na parkiralištu. Renault grand scenic se od siline udarca nastavio kretati, udarivši o zid kuće u Bauerovoj i VW polo.

Nakon prometne nesreće 21-godišnji vozač opel corse i 20-godišnja putnica iz istog vozila odvezeni su u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je vozač teško ozlijeđen, a putnica lakše.



Stranica