Pokušaj ubojstva na Rakitju

Danas, 8. lipnja u 12 sati do 39-godišnjaka godina, koji se šetao oko jezera na Rakitju, dotrčao je ranjeni muškarcu i zatražio pomoć. Građanin je, o teško ranjenom muškarcu (kasnije je utvrđeno da se radi o 36-godišnjaku) obavijestio hitnu medicinsku pomoć i policiju koja je obavila očevid. Kriminalističko istraživanje u vezi ovog kaznenog dijela je u tijeku, odnosno u postupku je utvrđivanje svih okolnosti pod kojima je ono počinjeno na njegovu štetu. Vezano uz navedeno kazneno djelo traži se muškarac starosti 31 godinu, državljanin Republike Srbije, čiju fotografiju ovom prilikom objavljujemo na službenim internetskim stranicama Policijske uprave zagrebačke, te molimo građane koji mogu o njemu dati bilo kakvu korisnu informaciju da se jave na broj 92.

Danas, 8. lipnja u 12 sati do 39-godišnjaka godina, koji se šetao oko jezera na Rakitju, dotrčao je ranjeni muškarcu i zatražio pomoć. Građanin je, o teško ranjenom muškarcu (kasnije je utvrđeno da se radi o 36-godišnjaku) obavijestio hitnu medicinsku pomoć i policiju koja je obavila očevid. Kriminalističko istraživanje u vezi ovog kaznenog dijela je u tijeku, odnosno u postupku je utvrđivanje svih okolnosti pod kojima je ono počinjeno na njegovu štetu.

Vezano uz navedeno kazneno djelo traži se muškarac starosti 31 godinu, državljanin Republike Srbije, čiju fotografiju ovom prilikom objavljujemo na službenim internetskim stranicama Policijske uprave zagrebačke,  te molimo građane koji mogu o njemu dati bilo kakvu korisnu informaciju da se jave na broj 92.  

 


Stranica