Prometna nesreća u Remetinečkoj cesti s teško ozlijeđenim osobama

Jučer, 10 lipnja u 8,20 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju Ulice Remetinečki gaj i prilaznog kolnika parkiralištima istoj ulici. Zbog potrebe utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo sve svjedoke očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6530-870 ili 192.

Jučer, 10 lipnja u 8,20 sati 40-godišnjak se teretnim automobilom VW caddy kretao ulicom Remetinečki Gaj u smjeru sjevera. Kod kbr. 2 na njega je naletio 31-godišnjak osobnim automobilom audi A6, a koji se kretao istom ulicom u smjeru juga. Osobni automobil se nastavio nekontrolirano kretati te je naletio na rubni kamen, prešao preko nogostupa, udario u prometni znak a potom u osobni automobil ford focus parkiran na obilježenom parkirnom mjestu. U prometnoj su nesreći teško ozlijeđena oba vozača i liječnička im je pomoć pružena u KBC Zagreb i KB Sestara milosrdnica. 
Zbog potrebe utvrđivanja točnih okolnosti pod kojima se dogodila ova prometna nesreća molimo sve svjedoke očevice da se s korisnim informacijama jave na broj telefona 6530-870 ili 192.


Stranica