Pronalazak otuđenih vozila na Peščenici i u Susedgradu

Na Peščenici pronađen otuđeni VW golf U utorak, 15. lipnja oko 8.10 sati na području Peščenice, Radnička cesta, policijski su službenici pronašli osobni automobil marke VW Golf u vlasništvu 46-godišnjakinje. Vozilo je otuđeno u razdoblju od 19. do 21. ožujka na području Trešnjevke.

Na Peščenici pronađen otuđeni VW golf
U utorak, 15. lipnja oko 8.10 sati na području Peščenice, Radnička cesta, policijski su službenici pronašli osobni automobil marke VW Golf u vlasništvu 46-godišnjakinje. Vozilo je otuđeno u razdoblju od 19. do 21. ožujka na području Trešnjevke. 

U Susedgradu pronađen otuđeni teretni automobil MAN
U utorak, 15. lipnja oko 6.50 sati na području Susedgrada, Kovinska, 57-godišnjak je pronašao svoj ranije otuđeni teretni automobil MAN zagrebačkih registracijskih oznaka. Vozilo je otuđeno u razdoblju od 14. i 15. lipnja na području Susedgrada.  
Nesreća na radu u Dugom Selu sa smrtnom posljedicom
U utorak, 15. lipnja oko 10.15 sati na području Dugog Sela, Graberska, 60-godišnjak je svojim kamionom marke Mercedes, zagrebačkih registracijskih oznaka sanirao klizište zemljišta u vlasništvu 47-godišnjaka. Kamionom je istovarivao šutu i kada je podigao tovarni sanduk, došlo je do blagog propadanja zadnjih desnih kotača u tlo. Pokušao je prekinuti istovar, ali je pri spuštanju tovarnog sanduka došlo do otpuštanja desnog metalnog utvrđivača tovarnog sanduka, naginjanja kamiona  na desnu stranu, a potom i prevrtanja. Šezdesetogodišnjak je ispao kroz otvoreno pomično staklo na tlo i teško se ozlijedio. Na mjesto događaja ubrzo su stigli liječnici Hitne pomoći te mu pružili pomoć. Na putu do bolnice 60-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo.
 



Stranica