Razbojstva na Trešnjevci i na Trnju

Razbojstvo na Trešnjevci U utorak, 15. lipnja oko 7.20 sati (događaj prijavljen 16. lipnja) na području Trešnjevke, Zagrebačka avenija, više je nepoznatih počinitelja, uz uporabu tjelesne snage počinilo razbojstvo nad 22-godišnjakom koji je hodao ulicom. Otuđili su mu nekoliko desetaka kuna. Razbojstvo u Trnju (Nalješkovićeva) U srijedu, 16. lipnja oko 15.20 sati na području Trnja, Nalješkovićeva, više je nepoznatih mladića na ulici prišlo dvojici 17-godišnjaka te su nad njima počinili razbojstvo. Otuđili su im novac i mobitel. Ukupna materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Razbojstvo na Trešnjevci
U utorak, 15. lipnja oko 7.20 sati (događaj prijavljen 16. lipnja) na području Trešnjevke, Zagrebačka avenija, više je nepoznatih počinitelja, uz uporabu tjelesne snage počinilo razbojstvo nad 22-godišnjakom koji je hodao ulicom. Otuđili su mu nekoliko desetaka kuna.

Razbojstvo u Trnju (Nalješkovićeva)
U srijedu, 16. lipnja oko 15.20 sati na području Trnja, Nalješkovićeva, više je nepoznatih mladića na ulici prišlo dvojici 17-godišnjaka te su nad njima počinili razbojstvo. Otuđili su im novac i mobitel. Ukupna materijalna šteta iznosi više stotina kuna. 

Razbojstvo na Trešnjevci (Hrgovići)
U srijedu, 16.lipnja oko 16.35 sati na području Trešnjevke, Hrgovići, nepoznati je počinitelj uz prijetnju pištoljem počinio razbojstvo nad 43-godišnjom zaposlenicom poslovnice igara na sreću. Otuđio joj je nekoliko tisuća kuna.  
 



Stranica