Razbojništva u Jastrebarskom, Miramarskoj i u Dubravi

Jučer, 21. lipnja oko 7,20 sati na Strossmayerovom trgu u Jastrebarskom dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja s leđa prišli 45-godišnjem vlasniku mjenjačnice dok ju je otključavao i zadali mu više udaraca u tijelo i glavu te otuđili lisnicu s novcem. Oštećeni muškarac ozlijeđen je lakše i liječnička mu je pomoć pružena u Domu zdravlja Jastrebarsko, a materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

Jučer,  21. lipnja oko 7,20 sati na Strossmayerovom trgu u Jastrebarskom dvojica su nepoznatih  maskiranih počinitelja s leđa prišli 45-godišnjem vlasniku mjenjačnice dok ju je otključavao i zadali mu više udaraca u tijelo i glavu  te otuđili lisnicu s novcem. Oštećeni muškarac ozlijeđen je lakše i liječnička mu je pomoć pružena u Domu zdravlja Jastrebarsko, a materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

u Miramarskoj
Jučer,  21. lipnja oko 16,30 sati  u napuštenoj kući u Miramarskoj ulici na Trnju, dvojica su nepoznatih počinitelja uz verbalnu te prijetnju drvenom palicom počinili razbojstvo nad 33-godišnjim muškarcem i 35-godišnjom ženom i  muškarcu otuđili mobilne telefone.
U neposrednoj blizini mjesta događaja zatečena su dvojica muškaraca (1980. i 1986.) kod kojih su pronađeni otuđeni mobilni telefoni  te su odvedeni u službene prostorije na daljnje kriminalističko istraživanje.

u Dubravi
Jučer,  21. lipnja oko 19 sati u Ulici Hrvatskog proljeća u Dubravi dvojica su nepoznatih maskiranih muškaraca počinili razbojništvo nad 22-godišnjom zaposlenicom u kladionici i otuđili nekoliko tisuća kuna.

 



Stranica