Drske krađe u Dubravi i Novom Zagrebu

Jučer, 22. lipnja oko 12,50 sati u Dubravi, IV. Luka , nepoznati se počinitelj na biciklu približio s leđa 52-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo torbicu, u kojoj su se nalazili osobni dokumenti, novac i ključevi. Počinjena šteta je 100-tinjak kuna. Jučer, 22. lipnja oko 14,30 sati u Novom Zagrebu, Skokov prilaz, nepoznati se počinitelj na biciklu približio s leđa 74-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo platnenu torbicu, u kojoj su se nalazili ključevi i tanjur s kolačima. Nastala je šteta od nekoliko stotina kuna.

Jučer,  22. lipnja oko 12,50 sati u  Dubravi, IV. Luka , nepoznati se počinitelj na biciklu približio s leđa 52-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo torbicu, u kojoj su se nalazili osobni dokumenti, novac i ključevi. Počinjena šteta je 100-tinjak kuna. 

Jučer, 22. lipnja oko 14,30 sati u  Novom Zagrebu, Skokov prilaz, nepoznati se počinitelj na biciklu približio s leđa  74-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo platnenu torbicu, u kojoj su se nalazili ključevi i tanjur s kolačima. Nastala je šteta od nekoliko stotina kuna.
 



Stranica