Krim istraživanje: Zloporaba opojnih droga

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete su 21. lipnja u suradnji s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga iz čl. 173. st. 1. i 2. KZ-a.

Policijski službenici Policijske postaje Sesvete su 21. lipnja u suradnji s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo zloporabe opojnih droga iz čl. 173. st. 1. i 2. KZ-a. Kriminalističkim istraživanjem pretraženi su mu stan i druge prostorije u Sesvetama i pronađena  puška, 407 komada streljiva  te 11 stabljika konoplje tipa marihuane visine od 42 do 103 cm. Osumnjičeni je konoplju zasadio radi proizvodnje i preprodaje marihuane na ilegalnom narkotržištu. 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu. Zbog posjedovanja oružja i streljiva protiv osumnjičenog podnesen je Optužni prijedlog.



Stranica