Kriminalističko istraživanje: razbojstvo

Policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili razbojstvo na štetu 33-godišnjaka. Osumnjičeni su 21. lipnja oko 17 sati u Koturaškoj ulici, uz prijetnju drvenim palicama, počinili razbojstvo nad 33-godišnjakom koji je išao ulicom. Nakon što su ga zaustavili, naredili su mu da uđe u prostorije napuštene tvornice, gdje su mu otuđili 2 mobitela u vrijednosti nekoliko stotina kuna. Potom su se osumnjičeni udaljili prema Importanne centru, gdje su ih zatekli i uhitili policijski službenici. Odveli su ih u službene prostorije na kriminalističko istraživanje i potom u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Policijski službenici Policijske postaje Trešnjevka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 24-godišnjakom zbog osnovane sumnje da su počinili razbojstvo na štetu 33-godišnjaka.
Osumnjičeni su 21. lipnja oko 17 sati u Koturaškoj ulici, uz prijetnju drvenim palicama, počinili razbojstvo nad 33-godišnjakom koji je išao ulicom. Nakon što su ga zaustavili, naredili su mu da uđe u prostorije napuštene tvornice, gdje su mu otuđili 2 mobitela u vrijednosti nekoliko stotina kuna. Potom su se osumnjičeni udaljili prema Importanne centru, gdje su ih zatekli i uhitili policijski službenici. Odveli su ih u službene prostorije na kriminalističko istraživanje i potom u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.


Stranica