Prijetnje građevinskoj inspektorici u Maksimiru

Policijski službenici IV. PP Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnja na štetu 41-godišnje građevinske inspektorice.

Policijski službenici IV. PP Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad  61-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnja na štetu 41-godišnje građevinske inspektorice.
Temeljem naloga nadležnog ministarstva 28. lipnja oko 9 sati u I. Jazbinskom gaju započelo je rušenje bespravno sagrađenog asfaltiranog parkirališta i uklanjanje betonskih zidova i revizijskih okana 61-godišnjeg investitora. Na mjestu rušenja nazočila je građevinska inspektorica, investitor i policijski službenici koji su pružali asistenciju. Oko 16 sati na navedenoj je lokaciji 61-godišnji investitor zbog nezadovoljstva oko rušenja smrću zaprijetio građevinskoj inspektorici. Prijetnje su čuli i policijski službenici i odveli 61-godišnjaka u službene policijske prostorije na kriminalističko istraživanje.
Nakon toga osumnjičeni je odveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.    


Stranica