Prometna nesreća u Maksimirskoj cesti s teško ozlijeđenom osobom – traže se svjedoci-očevici

Slika PU_ZG/slike/mup/prometna.JPG

U srijedu, 7. srpnja oko 23 sata u Maksimirskoj cesti kod kućnog broja 112, 69-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1.25g/kg) izvan pješačkog prijelaza prelazio kolnik. Došao je do pola kolnika, zakoračio, a preko njegove noge osobnim je automobilom VW passat tamnosive boje iz smjera zapada prešao nepoznati vozač. Nepoznati se vozač bez zaustavljanja udaljio u nepoznatom smjeru, a da o događaju nije obavijestio policiju. Ozlijeđeni pješak odvezen je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Zbog utvrđivanja identiteta vozača VW passata molimo eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6333 333 ili 192.


Foto:
Ilustacija

U srijedu, 7. srpnja oko 23 sata u Maksimirskoj cesti kod kućnog broja 112, 69-godišnjak je pod utjecajem alkohola (1.25g/kg) izvan pješačkog prijelaza prelazio kolnik. Došao je do pola kolnika, zakoračio, a preko njegove noge osobnim je automobilom VW passat tamnosive boje iz smjera zapada prešao nepoznati vozač. Nepoznati se vozač bez zaustavljanja udaljio u nepoznatom smjeru, a da o događaju nije obavijestio policiju.

Ozlijeđeni pješak odvezen je u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

 

Zbog utvrđivanja identiteta vozača VW passata molimo eventualne svjedoke-očevice da se s korisnim informacijama jave na brojeve telefona 6333 333 ili 192.  

 


Stranica