Asistencije

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pružili su 2 asistencije. Varšavska U četvrtak, 15.srpnja u vremenu od 5 do 22 sata u Centru, Varšavska, policijski službenici PU zagrebačke pružali su asistenciju na zahtjev Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, u vezi s izgradnjom rampe u Varšavskoj ulici. Kod pružanja asistencije u službene je prostorije dovedena 151 osoba zbog pružanja pasivnog otpora, uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga).



Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke pružili su 2 asistencije.
 
Varšavska

U četvrtak, 15.srpnja u vremenu od 5 do 22 sata u Centru, Varšavska, policijski službenici PU zagrebačke pružali su asistenciju na zahtjev Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, u vezi s izgradnjom rampe u Varšavskoj ulici. Kod pružanja asistencije u službene je prostorije dovedena 151 osoba zbog pružanja pasivnog otpora, uz uporabu sredstava prisile (tjelesna snaga).

Nakon prekršajne obrade svima, osim onima koji stanuju u Varšavskoj ili tamo rade, izdane su im naredbe o određivanju mjere opreza-zabrane posjećivanja Varšavske ulice. Protiv sviju su podneseni optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv  javnog reda i mira.



Stranica